20190304_135257 - kopie (2) - kopie.jpg

Jarenlange ervaring en professionele begeleiding

Hoe werkt Montgó Lifestyle

Vanaf het moment dat jouw hulpvraag bij ons bekend is word je uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek vindt plaats in Nederland. Daarna maken we een plan op maat en bespreken we dit samen, waarna je deelname aan Montgó Lifestyle zal starten. Op basis van jarenlange ervaring bieden we een intensieve en professionele begeleiding. 

Montgó Lifestyle biedt je de mogelijkheid om een levensstijl aan te leren die de rest van je leven nodig is. Daarom adviseren wij terugkom momenten, zowel in Spanje als in Nederland, om de geleerde vaardigheden en het nieuwe gedrag bij te houden

Jávea is een plek waar je volledig tot rust kan komen

 

Waarom in Jávea -Spanje?

Jávea is een plek waar je volledig tot rust kan komen. De omgeving heeft en geeft je alles om aan jezelf te kunnen en mogen werken. Jávea heeft een microklimaat wat betekent dat zowel de zomers als de winters zeer aangenaam zijn.

 

Ook heeft Jávea een zeer schone luchtkwaliteit en de zee is schoon en helder. Alles bij elkaar maakt dat Jávea heel prettig en een fijn gevoel geeft vanaf het moment je arriveert. 

Het Montgó gebergte

De berg Montgó ligt aan de oostkust van Spanje, tussen Valencia en Alicante. De berg is 753m hoog en wordt ook wel ‘de slapende Olifant’ genoemd. De berg en het natuurgebied eromheen zijn prachtig groen, puur, schoon en rustgevend. Een perfecte plek om in balans te komen. De olifant staat in het leven symbool voor kracht, wijsheid, vriendelijkheid, geluk en een lange levensduur. Ze weten dat ze elkaar nodig hebben omdat ze het alleen niet redden.  Ze zijn bijzonder goed in communiceren met elkaar.  Deze filosofie hanteren wij ook binnen Montgó Lifestyle.

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
Telefoon
Email
Locatie

© 2020 Montgó Lifestyle